YAT LİMANIMIZDA DENİZ DİBİ TEMİZLİĞİ YAPILDI

5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında, 22 dalgıç tarafından deniz dibi temizliği yapıldı.

Çanakkale Belediyesi Yat Limanı’nda Dünya Çevre Günü nedeniyle düzenlenen temizlik etkinliğine Sahil Güvenlik, Kıyı Emniyeti, Deniz Polisi, Çanakkale Belediyesi İtfaiye Amirliği, Marina Yatçılar ve Kaptanlar Derneği, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) dalgıç ekibi destek verdi. Denize dalan 22 kişilik ekip, 1 saat dip temizliği yaptı. Belediye Başkanımız Ülgür Gökhan’ın da incelediği, bir saat süren çalışmada aralarında çoğunlukla damacana, kova, cam ve pet şişe gibi katı atıkların bulunduğu çuval dolusu çöpler denizden çıkarıldı. Yapılan temizlik sonucunda geri dönüşüme gidecek atıklar ayrıştırılmış  olup diğer çöpler imha edilmiştir.